꧃ꦥꦱꦿꦃ꧅

꧋ꦱꦸꦩꦶꦭꦏ꧀ꦏꦺꦩꦼꦒꦏꦱꦺꦸꦩ꧀ꦨꦸꦭ꧀

ꦲꦸꦢꦤ꧀ꦏꦁꦠꦿꦺꦤ꧀ꦕꦺꦁꦔ꧀ꦭꦼꦒꦼꦤ

ꦥꦸꦥꦸꦠꦉꦫꦶꦣꦸꦏꦁꦩꦭꦁꦤꦸꦁꦱꦁ

ꦫꦸꦧꦺꦢꦱꦶꦂꦤꦊꦧꦸꦂꦩꦸꦱ꧀ꦤ

ꦲꦶꦁꦧꦿꦁꦮꦼꦠꦤ꧀

ꦪꦸꦠꦤ꧀ꦏꦸꦏꦶꦭꦲꦚ꧀ꦗꦿꦃꦲꦶꦁꦲꦁꦏꦱ

ꦲꦩ꧀ꦥꦾꦏ꧀ꦲꦩꦥꦾꦏ꧀ꦭꦸꦫꦸꦧꦺꦴꦒ

ꦢꦶꦩꦺꦤ꧀ꦨꦶꦱꦠꦸꦮꦸꦏ꧀ꦲꦶꦁꦫꦱ

ꦲꦶꦁꦲꦱ꧀ꦠꦩꦸꦱꦸꦤ꧀ꦥꦱꦿꦃꦗꦶꦮꦭꦤ꧀ꦫꦒ꧉

PASRAH

Sumilake mega kasumbul
Udan kang trenceng nglegena
Puput reridhu kang malang nungsang
Rubeda sirna lebur musna
Ing brang wetan
Yutan kukila anjrah ing angkasa
Ampyak-ampyak luru boga
Dimen bisa tuwuk ing rasa
Ing astamu sun pasrah jiwa lan raga.

Kebosungu, 24 Februari 2018
*Nate kapacak ing Majalah Sempulur

ꦒꦸꦫꦶꦠ꧀ꦭꦸꦔꦶꦠ꧀

Satu gagasan untuk “꧃ꦥꦱꦿꦃ꧅”

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *